Σώμα

Αισθητική πλαστική χειρουργική σώματος

Καινοτόμες Ιατρικές Τεχνολογίες!

Η Αισθητική και Επανορθωτική πλαστική χειρουργική επέμβαση πραγματοποιείται για τη θεραπεία δομών του σώματος που επηρεάζονται αισθητικά ή λειτουργικά από συγγενείς ανωμαλίες, αναπτυξιακές ανωμαλίες, εγκαύματα, τραύμα, λοίμωξη, όγκους ή ασθένειες.

Συνήθως γίνεται για τη βελτίωση της λειτουργίας και της ικανότητας, αλλά μπορεί επίσης να πραγματοποιηθεί για να επιτευχθεί μια πιο τυπική εμφάνιση της προσβεβλημένης δομής.

Μικροεπεμβάσεις αφαίρεσης σπίλων, αφαίρεση αιμαγγειώματος/αγγειακών βλαβών, αφαίρεση κύστεων, αποκατάσταση θηλωμάτων, αποκατάσταση κοκκιωμάτων εντάσσονται όλες στα πλαίσια της επανορθωτικής πλαστικής χειρουργικής και ο πλαστικός χειρουργός μπορεί να τις θεραπεύσει είτε χειρουργικά, είτε με laser.

Διορθώστε το αισθητικό σας πρόβλημα! Εμπιστευθείτε τον πλαστικό χειρουργό Δημήτρη Μιχελάκη -στο ιδιωτικό ιατρείο στην Αθήνα-, για ένα μοναδικό αισθητικό αποτέλεσμα, σε λογικό κόστος!

Εμπιστευθείτε την πείρα και την άρτια επιστημονική κατάρτιση του πλαστικού χειρουργού Δημήτρη Μιχελάκη και εξετάστε μαζί του τα ενδεχόμενα για: επέμβαση μικροχειρουργικής, επανορθωτική χειρουργική, επανορθωτική μικροχειρουργική, μικροχειρουργικές επεμβάσεις μεταφοράς ιστών -όπως μικροχειρουργική αποκατάσταση ελλειμμάτων/δερματικών ελλειμμάτων-, αλλά και μικροχειρουργικές επεμβάσεις για θεραπεία τραυματισμών.

Κοιλιοπλαστική

Ο πλαστικός χειρουργός Δημήτρης Μιχελάκης είναι στη διάθεσή σας, για να εξετάσει το ενδεχόμενο πλαστικής επέμβασης στην περιοχή της κοιλιάς, αποτελεσματικών επεμβάσεων κοιλιοπλαστικής, mini (μίνι) κοιλιοπλαστικής και αισθητικών επεμβάσεων κοιλίας στο πλαίσιο της κοσμητικής και επανορθωτικής χειρουργικής.

Αντιμετωπίστε, τώρα, τις αντιαισθητικές ατέλειες στην περιοχή της κοιλιάς, με: επέμβαση για διόρθωση ραγάδων κοιλιάς, κοιλιοπλαστική, περιομφαλική κοιλιοπλαστική, πλαστική σε κρεμασμένη κοιλιά, λίφτινγκ κοιλιάς, lifting στην κοιλιά, λιποκοιλιοπλαστική, επεμβάσεις γράμμωσης κοιλιάς, επεμβατική μέθοδο μείωσης του τοπικού πάχους της κοιλιάς.

Για όσες και όσους θέλουν ένα απίστευτο σώμα, άμεσα και γρήγορα!

Λιποαναρρόφηση – Λιπογλυπτική

Απαλλαγείτε από το τοπικό λίπος και την κυτταρίτιδα άμεσα και γρήγορα! Ο πλαστικός χειρουργός Δημήτρης Μιχελάκης είναι εδώ, για να σας βοηθήσει.

Μαζί του, μπορείτε να εξετάσετε το ενδεχόμενο μιας πλαστικής επέμβασης σώματος για τη διόρθωση τυχόν ατελειών σώματος, όπως: επεμβάσεις λιποαναρρόφησης, παλμική λιποαναρρόφηση, χειρουργική λιποαναρρόφηση, λιποαναρρόφηση με laser, λιποαναρρόφηση με το σύστημα laser Smoothshapes και τρισδιάστατη λιποαναρρόφηση, στο πλαίσιο της κοσμητικής και επανορθωτικής χειρουργικής.

Υποβληθείτε σε χειρουργικές επεμβάσεις αφαίρεσης τοπικού πάχους, όπως: λιποπλαστική, επεμβάσεις λιπογλυπτικής, λιπογλυπτική άνω κοιλίας, λιπογλυπτική κάτω κοιλίας, λιποανακύκλωση, πλαστική μορφοανάπλαση.

Μάθετε, πρώτοι, για το κόστος επεμβάσεων πλαστικής χειρουργικής.

Αιδοιοπλαστική

Aισθητικές επεμβάσεις αποκατάστασης της περιοχής του αιδοίου, επανορθωτικές επεμβάσεις αιδιοπλαστικής, πλαστική χειρουργική γεννητικών οργάνων και λοιπές πλαστικές επεμβάσεις στο αιδοίο, όπως: μείωση των μικρών χειλέων αιδοίου, αύξηση των μεγάλων χειλέων αιδοίου, επεμβάσεις ανάπλασης αιδοίου.

Εμπιστευθείτε τον πλαστικό χειρουργό Δημήτρη Μιχελάκη, για πλαστικές επεμβάσεις αιδιοπλαστικής με ένα σίγουρο αποτέλεσμα.

Βραχιονοπλαστική

Πλαστική και επανορθωτική επέμβαση στην περιοχή των βραχιόνων, επεμβάσεις βραχιονοπλαστικής, μίνι βραχιονοπλαστική, πλαστική για αφαίρεση του λίπους από τους βραχίονες, αλλά και για αφαίρεση του κρεμασμένου δέρματος στη μασχάλη, επεμβάσεις για βραχιόνιο λιποδυστροφία, δερμολιπεκτομή βραχιόνων. Υποβληθείτε σε:  αισθητική επέμβαση για τέλεια μπράτσα, βραχιονοπλαστική, λίφτινγκ βραχιόνων, επεμβάσεις για αντιμετώπιση της χαλάρωσης στα μπράτσα, επεμβάσεις αποκατάστασης του βραχίονα.

Επανορθωτική χειρουργική

-Επανορθωτική επέμβαση μετά από Εγκαύματα

-Ογκολογική Χειρουργική

-Αφαίρεση δερματικών βλαβών

-Αποκατάσταση Ελλειμμάτων Mαλακών Mορίων

-Αποκατάσταση κατακλίσεων – Χρόνια έλκη

-Μελάνωμα

-Τραύμα Άνω και Κάτω Άκρων

-Τραυματισμοί άκρας χείρας και δακτύλων

-Αποκατάσταση Ελλειμμάτων Mαλακών Mορίων

Μη διστάζετε! Κλείστε, τώρα, ραντεβού για την ενημέρωσή σας!

Εκτός των γενικών πληροφοριών, πρέπει να γνωρίζετε ότι υπάρχουν και ιδιαιτερότητες σε κάθε επέμβαση, που προσαρμόζονται στις διαφορετικές ανάγκες του/της κάθε ενδιαφερόμενου/νης. Ο προσωπικός σας πλαστικός χειρουργός θα πρέπει να σας δει από κοντά, προκειμένου να καθορίσετε, μαζί, τις περαιτέρω λεπτομέρειες, ερωτήσεις, απορίες, αλλά και τον προγραμματισμό της επέμβασής σας.