Αισθητική Προσώπου

Αισθητική πλαστική χειρουργική προσώπου

Ισορροπία στο αισθητικό αποτέλεσμα!

Το πρόσωπό μας είναι το πρώτο σημείο επαφής με τον κόσμο και, ως τέτοιο, αντανακλά τα βαθύτερα συναισθήματά μας.

Ο ιατρός Δημήτρης Μιχελάκης παρέχει εξειδικευμένη βελτίωση του προσώπου μέσω χειρουργικών & μη τεχνικών, όπως είναι η ανανέωση του προσώπου, η βλεφαροπλαστική, η ρινοπλαστική κ.λπ. & η αισθητική χειρουργική -από το 2006- και είναι πρόθυμος να σας βοηθήσει στους στόχους σας για το μέλλον.

Η ηλικία σας είναι χαραγμένη στο πρόσωπο και το λαιμό μας…

Δείξτε αρκετά χρόνια νεότερη! Εμπιστευθείτε την εξάλειψη των ρυτίδων σε πρόσωπο και λαιμό στον πλαστικό χειρουργό Δημήτρη Μιχελάκη, με τον πιο μόνιμο τρόπο: με πλαστική προσώπου ή αλλιώς λίφτινγκ προσώπου ή facelift και λίφτινγκ λαιμού.

Ο πλαστικός χειρουργός είναι στη διάθεσή σας – στο ιδιωτικό ιατρείο στην Αθήνα-, για να εξετάσετε μαζί του το ενδεχόμενο πλαστικής χειρουργικής σε πρόσωπο και λαιμό, ποια είναι τα πλεονεκτήματα μιας επέμβασης πλαστικής χειρουργικής στο πρόσωπο και το λαιμό, ποια τα μειονεκτήματα της διόρθωσης ρυτίδων με λίφτινγκ, τι οφέλη θα έχει στην ατομική σας εμφάνιση μια επέμβαση αισθητικής φύσης στο πρόσωπό σας/στην εμφάνισή σας/στην ομορφιά και τη νεανικότητά σας, αλλά και το κόστος ενός λίφτινγκ προσώπου – μετώπου, συνδυασμένου με λίφτινγκ λαιμού.

Μη διστάζετε! Κλείστε, τώρα, ραντεβού για την ενημέρωσή σας!

Εκτός των γενικών πληροφοριών, πρέπει να γνωρίζετε ότι υπάρχουν και ιδιαιτερότητες σε κάθε επέμβαση, που προσαρμόζονται στις διαφορετικές ανάγκες του/της κάθε ενδιαφερόμενου/νης. Ο προσωπικός σας πλαστικός χειρουργός θα πρέπει να σας δει από κοντά, προκειμένου να καθορίσετε, μαζί, τις περαιτέρω λεπτομέρειες, ερωτήσεις, απορίες, αλλά και τον προγραμματισμό της επέμβασής σας.

Αισθητική Χειρουργική

 

Τα βλέφαρα αποτελούν μια σημαντική αισθητική μονάδα του προσώπου. Ο χρόνος αφήνει τα σημάδια του στην περιοχή αυτή και, έτσι, η βλεφαροπλαστική αποτελεί την πρώτη επέμβαση κατά της γήρανσης, που αναζητούν γυναίκες και άντρες. Το αποτέλεσμα είναι συχνά εντυπωσιακό και η ικανοποίηση τόσο του ασθενούς, όσο και του γιατρού είναι μεγάλη.

Κατά πολλούς, το δυσκολότερο τμήμα του σώματος για να διορθωθεί είναι το κάτω μέρος του προσώπου, οι παρειές και ο λαιμός. Μια από τις μεθόδους που χρησιμοποιούμε για να διορθώσουμε τα σημάδια του χρόνου είναι η ρυτιδεκτομή, το γνωστό face lifting.

Η ρινοπλαστική μπορεί να είναι μια επέμβαση καθαρά για αισθητικούς – καλλωπιστικούς λόγους, αλλά όταν συνδυαστεί με διόρθωση του διαφράγματος είναι, πλέον, μια επανορθωτική επέμβαση. Στη δεύτερη περίπτωση, αποσκοπούμε στη βελτίωση της λειτουργικότητας της μύτης και, παράλληλα, μπορούμε να διορθώσουμε και κάτι που μας «ενοχλεί».

Τα προέχοντα ώτα ή αλλιώς τα «πεταχτά αυτιά» είναι μία κατάσταση που δημιουργεί έντονα ψυχολογικά προβλήματα από πολύ νωρίς, στην παιδική ηλικία. Η ωτοπλαστική είναι μια επέμβαση καθαρά αισθητικού χαρακτήρα και αφορά ενήλικες -άντρες, γυναίκες- αλλά και παιδιά. Σκοπός είναι να φέρουμε τα αυτιά όσο πιο κοντά γίνεται στο φυσιολογικό μέγεθος, σχήμα και θέση. Η πλαστική χειρουργική μπορεί, επίσης, να διορθώσει διάφορες δυσμορφίες των αυτιών στα πτερύγια και στα λοβία.

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΡΥΤΙΔΩΝ

 

Οι ρυτίδες έκφρασης στο μέτωπο, το μεσόφρυο και το πόδι της χήνας στο εξωτερικό των ματιών μπορούν να εξαλειφθούν με τη χρήση του Botox – Vistabel. Η δραστική ουσία είναι η εξασθενημένη βοτουλινική τοξίνη, η οποία μειώνει την ένταση των συσπάσεων των μιμητικών μυών που προκαλούν τις ρυτίδες. Η διαδικασία είναι σχεδόν ανώδυνη, το αποτέλεσμα είναι ορατό σε 1-2 ημέρες, το καλύτερο αποτέλεσμα έρχεται σε 2-3 εβδομάδες από την εφαρμογή και η διάρκειά του είναι περίπου 4-6 μήνες.

Το υαλουρονικό οξύ είναι ένα υλικό με το οποίο «γεμίζουμε» λεπτές ή βαθιές ρυτίδες του προσώπου, αλλά χρησιμοποιείται και για τη βελτίωση της εικόνας των χειλιών. Το υαλουρονικό οξύ εισάγεται με πολύ λεπτές βελόνες κάτω από το δέρμα και η εφαρμογή είναι σχετικά ανώδυνη. Μπορεί όμως να χρησιμοποιηθεί και, τοπικά, αναισθητική κρέμα. Στην περίπτωση των χειλιών γίνεται τοπική αναισθητική ένεση. Το αποτέλεσμα είναι άμεσα ορατό και διαρκεί περίπου 9-12 μήνες, ανάλογα με το σκεύασμα που χρησιμοποιείται. Παρατηρείται μια μικρή ερυθρότητα, η οποία υποχωρεί γρήγορα. Η επιστροφή στις καθημερινές δραστηριότητες είναι άμεση.

Τα νήματα προσώπου PDO προσφέρουν σύσφιγξη στο περίγραμμα του προσώπου, το λαιμό, γύρω από τα μάτια & τα χείλη. Είναι ένα αναίμακτο lifting, χωρίς τομές με νυστέρι, με εκπληκτικά αποτελέσματα, χωρίς να χρειάζεται αποθεραπεία! Είναι αποτελεσματικό για κάθε είδους περιστατικό. Τα νήματα PDO υποστηρίζουν & ανορθώνουν τους ιστούς, ενώ παράλληλα βελτιώνουν την υφή του προσώπου.

Το πλάσμα πλούσιο σε αιμοπετάλια (PRP) είναι μια σύγχρονη θεραπεία που χρησιμοποιεί τα φυσικά συστατικά του αίματος για να επιταχύνει την επούλωση τραυμάτων, να ανανεώσει το δέρμα και να βελτιώσει την ποιότητα των μαλλιών.

Το PRP παρασκευάζεται από το αίμα του ίδιου του ασθενούς, το οποίο λαμβάνεται με αιμοληψία. Στη συνέχεια, το αίμα φυγοκεντρείται για να διαχωριστούν τα αιμοπετάλια από τα υπόλοιπα συστατικά του αίματος. Τα αιμοπετάλια είναι πλούσια σε αυξητικούς παράγοντες, οι οποίοι διεγείρουν την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης, δύο πρωτεΐνες που είναι απαραίτητες για τη διατήρηση της υγείας και της νεότητας του δέρματος.

Το PRP μπορεί να χρησιμοποιηθεί για μια ποικιλία θεραπευτικών σκοπών, όπως:

  • Βελτίωση των ουλών και των ραγάδων
  • Ενυδάτωση και αναδόμηση του δέρματος
  • Πρόληψη της γήρανσης
  • Διόρθωση ρυτίδων
  • Ποιοτική βελτίωση των μαλλιών

Η θεραπεία με PRP είναι γενικά ασφαλής και αποτελεσματική. Οι πιο συχνές παρενέργειες είναι ήπιες και περιλαμβάνουν ερυθρότητα, οίδημα και μελανιές στην περιοχή της θεραπείας.

Μη διστάζετε! Κλείστε, τώρα, ραντεβού για την ενημέρωσή σας!