Μαστός

Πλαστικές επεμβάσεις αύξησης & ανόρθωσης στήθους

Μοναδικά αισθητικά αποτελέσματα, με ασφάλεια!

Η θηλυκότητα μιας γυναίκας εκφράζεται με το χαμόγελό της, τη στάση της και την συμπεριφορά της, αλλά εκδηλώνεται και στο σώμα της. Τα γεμάτα, καλά στρογγυλεμένα και καλά τοποθετημένα στήθη είναι ένα από τα μεγαλύτερα σύμβολα της γυναικείας ζωής, αλλά δεν έχουν όλοι την τύχη να γεννηθούν με αυτά τα χαρακτηριστικά.

 Μερικές φορές χρειάζεται χειρουργική ενίσχυση με εμφυτεύματα για να επιτευχθεί μεγαλύτερο, πιο ελκυστικό σχήμα και μέγεθος μαστού. Σε ορισμένες περιπτώσεις, μια γυναίκα που ξεκίνησε με τέτοιο πλήρες στήθος θα υποστεί μετατόπιση στην εμφάνισή της, μετά το θηλασμό και την εγκυμοσύνη, ή θα χάσει τον όγκο του μαστού στο πλαίσιο της φυσικής διαδικασίας γήρανσης. Μια γυναίκα μπορεί, επίσης, να χάσει την πληρότητα του μαστού εξαιτίας του καρκίνου του μαστού, και να απαιτήσει εμφυτεύματα ως μέρος της διαδικασίας ανακατασκευής.

 Διορθώστε το αισθητικό πρόβλημα! Εμπιστευθείτε τον πλαστικό χειρουργό Δημήτρη Μιχελάκη -στο ιδιωτικό ιατρείο στην Αθήνα–, για εντυπωσιακά αποτελέσματα ανόρθωσης ή αυξητικής του στήθους σας. Εξετάστε μαζί με τον ιατρό το ενδεχόμενο για: πλαστική επέμβαση ανόρθωσης στήθους, πλαστική επέμβαση μαστοπηξίας, ανορθωτική στήθους, ανόρθωση στήθους με ενθέματα στήθους, ανόρθωση στήθους με σιλικόνη, επεμβάσεις μαστοπλαστικής, αυξητική στήθους με σιλικόνη, χειρουργικές επεμβάσεις αυξητικής στήθους, αυξητική μαστοπλαστική.

 Επικοινωνήστε με τον πλαστικό χειρουργό Δημήτρη Μιχελάκη και μάθετε για τα πλεονεκτήματα/μειονεκτήματα μιας πλαστικής επέμβασης αύξησης & ανόρθωσης στήθους, αλλά και για το κόστος μιας τέτοιας επέμβασης.

 Εμπιστευθείτε μια πλαστική επέμβαση αύξησης/ανόρθωσης στήθους στον πλαστικό χειρουργό Δημήτρη Μιχελάκη, για ένα μοναδικό αισθητικό αποτέλεσμα, σε λογικό κόστος!

Εξερευνήστε τις επιλογές για το στήθος σας

Αυξητική Μαστών

Ανόρθωση Μαστών

Μειωτική Μαστών

Σωληνωτοί μαστοί (Tuberous Breast)

Γυναικομαστία

Ανισομαστία

Ανωμαλίες Θηλής

Αποκατάσταση Μαστού μετά από Μαστεκτομή

Αποκατάσταση μαστού μετά από μαστεκτομή

Είναι δικαίωμα της κάθε γυναίκας να «απολαμβάνει» το στήθος της, ένα από τα μεγαλύτερα σύμβολα της γυναικείας ζωής, παρά τις όποιες αντιξοότητες προκύψουν, όπως η μαστεκτομή. Σήμερα υπάρχουν πολλές τεχνικές που μπορεί να βοηθήσουν σε αυτό -πιο απλές ή πιο περίπλοκες. Η γυναίκα, λοιπόν, σήμερα πρέπει να διαλέγει την επανόρθωση του στήθους της και, μάλιστα, όσο το δυνατόν γρηγορότερα, ώστε να μη νιώθει ακρωτηριασμένη και, έτσι, με καλύτερη ψυχολογία να συνεχίζει τον αγώνα για την ανάκτηση της υγείας της. Εμπιστευθείτε την αποκατάσταση της ψυχολογίας σας στην επανορθωτική πλαστική χειρουργική!

Ο έμπειρος πλαστικός χειρουργός Δημήτρης Μιχελάκης μπορεί να προχωρήσει σε επέμβαση αποκατάστασης μαστού μετά από μαστεκτομή, με μόνιμα αποτελέσματα. Ενημερωθείτε, άμεσα, για τις τεχνικές ανάπλασης μαστού, για την ανάπλαση μαστού με σιλικόνη, για τη χειρουργική αποκατάσταση γυναικείου στήθους, για την επανορθωτική επέμβαση στο στήθος μετά από αφαίρεση μαστού ή μαστών, για την ολοκληρωτική αφαίρεση στήθους και την ολοκληρωτική -αντίστοιχα- αντικατάσταση γυναικείου στήθους, με τοποθέτηση θηλής.

Μη διστάζετε! Κλείστε, τώρα, ραντεβού για την ενημέρωσή σας!

Εκτός των γενικών πληροφοριών, πρέπει να γνωρίζετε ότι υπάρχουν και ιδιαιτερότητες σε κάθε επέμβαση, που προσαρμόζονται στις διαφορετικές ανάγκες του/της κάθε ενδιαφερόμενου/νης. Ο προσωπικός σας πλαστικός χειρουργός θα πρέπει να σας δει από κοντά, προκειμένου να καθορίσετε, μαζί, τις περαιτέρω λεπτομέρειες, ερωτήσεις, απορίες, αλλά και τον προγραμματισμό της επέμβασής σας.