Ανόρθωση Μαστών

En
Static_breast-lift

Ανόρθωση Μαστών

Το στήθος για τη γυναίκα αποτελεί το σύμβολο της θηλυκότητας, της μητρότητας και του ερωτισμού. Σε πολλές περιπτώσεις υπάρχει πτώση του στήθους που οφείλεται σε διάφορους παράγοντες όπως:

  • οι πολλαπλές κυήσεις,
  • η γαλουχία,
  • οι πολλές αυξομειώσεις βάρους,
  • η εμμηνόπαυση,
  • η ηλικία αλλά και
  • η βαρύτητα.

Η ανόρθωση του στήθους (μαστοπηξία) είναι μια επέμβαση που σκοπό έχει να επαναφέρει το σχήμα και τη σωστή ανατομικά θέση του στήθους. Στην περίπτωση που έχουμε ένα μικρό στήθος ή ένα στήθος που έχει χάσει σημαντικό όγκο, η επέμβαση συνδυάζεται με την τοποθέτηση ενθέματος σιλικόνης για καλύτερο αποτέλεσμα.

Η επέμβαση γίνεται σε οργανωμένη κλινική υπό γενική αναισθησία και χρειάζεται μία ημέρα παραμονή στην κλινική. Η γυναίκα φοράει ένα ειδικό σουτιέν για 3-4 εβδομάδες μετά την επέμβαση ανόρθωσης στήθους και από την πρώτη εβδομάδα μπορεί να επανέλθει στη δουλειά της.

Εκτός των γενικών πληροφοριών πρέπει να γνωρίζετε ότι υπάρχουν και ιδιαιτερότητες της κάθε επέμβασης που προσαρμόζονται στις διαφορετικές ανάγκες της κάθε ενδιαφερόμενης.

Ο προσωπικός σας πλαστικός χειρουργός θα πρέπει να σας δει από κοντά, προκειμένου να καθορίσετε μαζί τις περαιτέρω λεπτομέρειες, ερωτήσεις, απορίες αλλά και τον προγραμματισμό της επέμβασης.

Περισσότερες Πληροφορίες

Διάρκεια χειρουργικής επέμβασης:

Από 2 εώς 3 ώρες περίπου

Xρόνος παραμονής στο Nοσοκομείο:

Μια ημέρα

Προτεινόμενη αναισθησία:

Γενική Αναισθησία

Συνήθης ηλικία υποψηφίου:

18 – 70 ετών

Αισθάνεστε το στήθος σας αρκετά πεσμένο; Δεν νιώθετε άνετα στο να φοράτε ρούχα με ντεκολτέ; Διορθώστε το πρόβλημα: εμπιστευθείτε τον πλαστικό χειρουργό Μιχελάκη Δημήτρη για εντυπωσιακά αποτελέσματα ανόρθωσης του στήθους σας. Εξετάστε μαζί με τον ιατρό το ενδεχόμενο μιας πλαστικής επέμβασης ανόρθωσης στήθους, πλαστικές επεμβάσεις μαστοπηξίας, ανορθωτική στήθους, ανόρθωση στήθους με εγγυημένα ενθέματα στήθους, ανόρθωση στήθους με σιλικόνη, επεμβάσεις μαστοπλαστικής. Ενημερωθείτε πρώτοι για τα πλεονεκτήματα, τα μειονεκτήματα και τους κινδύνους μιας πλαστικής επέμβασης ανόρθωσης στήθους, καθώς και για το κόστος μιας επέμβασης ανόρθωσης στήθους.
Δείτε το προφίλ μου στο Linkedin