Αυξητική Μαστών

En
Static_breast-augmentation

Αυξητική Μαστών

Το στήθος για τη γυναίκα αποτελεί το σύμβολο της θηλυκότητας, της μητρότητας και του ερωτισμού. Ένα μικρό στήθος προκαλεί αισθητικά προβλήματα και αλλάζει την ψυχοσύνθεση και τη θηλυκότητα της γυναίκας.

Η επέμβαση της αυξητικής του στήθους αφορά στην τοποθέτηση ενθεμάτων στο στήθος με σκοπό την αύξηση του μεγέθους του. Τα ενθέματα που χρησιμοποιούνται στο μεγαλύτερο ποσοστό των επεμβάσεων αυτού του είδους έχουν περίβλημα από στερεή σιλικόνη, περιέχουν ένα είδος gel σιλικόνης και κατασκευάζονται σε διάφορα σχήματα και μεγέθη. Άλλες μορφές σιλικονούχων ενθεμάτων με περιεχόμενο φυσιολογικό ορό, λάδι σόγιας, πολυσακχαριδίων κλπ. έχουν καταργηθεί λόγω διαφόρων προβλημάτων.

Η επιλογή του σχήματος, του μεγέθους του ενθέματος, του σημείου της τομής και η τοποθέτησή του πάνω ή κάτω από το θωρακικό μυ είναι πολύ σημαντικά στάδια αυτής της επέμβασης. Πρέπει να γίνουν δε, με σύνεση και μετά από ανάλυση ορισμένων παραμέτρων που είναι διαφορετικές για κάθε γυναίκα, όπως:

  • πλάτος στήθους,
  • απόσταση θηλών,
  • όγκος στήθους,
  • βάρος,
  • ύψος
  • λοιπά ανατομικά στοιχεία.

Όσον αφορά στην ασφάλεια των ενθεμάτων σιλικόνης, μπορεί κανείς να ανατρέξει στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://www.fda.gov/cdrh/breastimplants της επιτροπής για την ασφάλεια των τροφίμων και φαρμάκων (F.D.A.) των Η.Π.Α. Αποτελέσματα από μακροχρόνιες μελέτες στις Η.Π.Α. δείχνουν ότι γυναίκες με ενθέματα σιλικόνης έχουν μειωμένη πιθανότητα κινδύνου από καρκίνο του μαστού. Η σιλικόνη δεν εμποδίζει τη μαστογραφία, απλά χρειάζονται μερικές πρόσθετες πλάγιες λήψεις. Γυναίκες που εμφανίζουν καρκίνο του μαστού και έχουν ενθέματα σιλικόνης, έχουν την ίδια πρόγνωση με γυναίκες που δεν έχουν ενθέματα σιλικόνης.

Σαν πιο συχνή επιπλοκή θα πρέπει να αναφέρουμε τη δημιουργία κάψας η οποία με τη χρήση των νέων προθέσεων τείνει να εξαλειφθεί.

Η επέμβαση γίνεται σε οργανωμένη κλινική και η ασθενής φεύγει τη επόμενη μέρα μετά από αλλαγή και με έναν ειδικό στηθόδεσμο που θα φοράει για 2 – 3 εβδομάδες. Συστήνεται ελαφρό μασάζ στο στήθος μετά από μια εβδομάδα, κάτι που βοηθά και την εξέλιξη της επέμβασης αλλά και την επαφή της γυναίκας με το νέο στήθος.

Όσον αφορά στην αλλαγή των ενθεμάτων μετά από ορισμένο χρόνο, αυτό οφείλεται κυρίως στην ποιότητα των ενθεμάτων λόγω της ύπαρξης πολλών εταιρειών.

Εκτός των γενικών πληροφοριών πρέπει να γνωρίζετε ότι υπάρχουν και ιδιαιτερότητες της κάθε επέμβασης που προσαρμόζονται στις διαφορετικές ανάγκες της κάθε ενδιαφερόμενης.

Ο προσωπικός σας πλαστικός χειρουργός θα πρέπει να σας δει από κοντά, προκειμένου να καθορίσετε μαζί τις περαιτέρω λεπτομέρειες, ερωτήσεις, απορίες αλλά και τον προγραμματισμό της επέμβασης.

Περισσότερες Πληροφορίες

Διάρκεια χειρουργικής επέμβασης:

Από 1,5 εώς 2 ώρες περίπου

Xρόνος παραμονής στο Nοσοκομείο:

Μια ημέρα

Προτεινόμενη αναισθησία:

Γενική Αναισθησία

Συνήθης ηλικία υποψηφίου:

18 – 70 ετών

Ζηλεύετε το πλούσιο στήθος των διάσημων γυναικών της showbiz; Μπορείτε και εσείς να το αποκτήσετε! Εμπιστευθείτε μια πλαστική επέμβαση αύξησης στήθους στον πλαστικό χειρουργό Μιχελάκη Δημήτρη, για ένα μοναδικό αισθητικό αποτέλεσμα σε λογικό κόστος. Προχωρήστε σε αυξητική στήθους, αύξηση μαστών, επεμβάσεις αύξησης στήθους, προσθετική στήθους, αυξητική μαστών, αύξηση στήθους με σιλικόνη, αυξητική μαστοπλαστική, και λοιπές χειρουργικές επεμβάσεις αυξητικής στήθους. Μάθετε πρώτες για τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα μιας πλαστικής επέμβασης αύξησης στήθους, αλλά και για το κόστος μιας τέτοιας επέμβασης.
Δείτε το προφίλ μου στο Linkedin