Τραύμα Άνω και Κάτω Άκρων

En
Static_hand

Τραύμα Άνω και Κάτω Άκρων

Τα τραύματα των άνω και κάτω άκρων είναι συνήθως απόρροια τροχαίων ατυχημάτων, εργατικών ατυχημάτων ή χειρουργικών εκτομών όγκων ή άλλων δερματικών βλαβών. Αυτά αφορούν δερματικά, αγγειακά, νευρικά, τενόντια ή ακόμα και οστικά ελλείμματα.

Ο Πλαστικός Χειρουργός καλείται να αποκαταστήσει όλες αυτές τις βλάβες μόνος του ή σε συνεργασία με ορθοπεδικό ή αγγειοχειρουργό. Ευγενείς ιστοί, όπως αγγεία, νεύρα, τένοντες και οστά θα πρέπει να καλυφθούν με δερματικούς κρημνούς για να μην καταστραφούν. Μια άριστη οστεοσύνθεση ενός δύσκολου κατάγματος, μια λειτουργική αποκατάσταση τενόντων, ή μια επαναγγείωση ενός άκρου θα ήταν άχρηστα αν αυτά δεν καλυφθούν από αιματούμενο κρημνό. Ο ρόλος του Πλαστικού Χειρουργού στα τραύματα αυτά επομένως είναι καθοριστικός και απαραίτητος. Αντιμετώπιση τέτοιων τραυμάτων χωρίς την κύρια συμμετοχή του πλαστικού χειρουργού συχνά οδηγεί στην αποτυχία της αποκατάστασης και αναπηρία ή παρατεταμένη ταλαιπωρία του ασθενούς με επακόλουθα, χρόνια έλκη και ποικίλες δυσλειτουργίες.

Εκτός των γενικών πληροφοριών πρέπει να γνωρίζετε ότι υπάρχουν και ιδιαιτερότητες της κάθε επέμβασης που προσαρμόζονται στις διαφορετικές ανάγκες του/της κάθε ενδιαφερόμενου/νης.

Ο προσωπικός σας πλαστικός χειρουργός θα πρέπει να σας δει από κοντά, προκειμένου να καθορίσετε μαζί τις περαιτέρω λεπτομέρειες, ερωτήσεις, απορίες αλλά και τον προγραμματισμό της επέμβασης.

Περισσότερες Πληροφορίες

Διάρκεια χειρουργικής επέμβασης:

Ανάλογα την έκταση

Xρόνος παραμονής στο Nοσοκομείο:

1 - 3 ώρες

Προτεινόμενη αναισθησία:

Γενική Αναισθησία

Συνήθης ηλικία υποψηφίου:

Οποτεδήποτε χρειαστεί

Οποτεδήποτε χρειαστεί
Είχατε κάποιο αυτοκινητιστικό ή τροχαίο ατύχημα, εργατικό ατύχημα, ή απλώς υποβληθήκατε σε αφαίρεση όγκου σε χέρια ή πόδια; Ο πλαστικός χειρουργός Δημ. Μιχελάκης είναι εδώ για να προβείτε σε αποκατάσταση αγγειακών, οστικών, νευρικών, δερματικών ελλειμάτων χειρουργικά, με πλαστική επανορθωτική χειρουργική, με οστεοσύνθεση, με κάλυψη ιστών με δερματικούς κρημνούς, με επέμβαση αποκατάστασης τράυματος στα πόδια μετά από ατύχημα, πλαστική χειρουργική αποκατάστασης τραύματος στα χέρια μετά από ατύχημα.
Δείτε το προφίλ μου στο Linkedin