Θεραπεία ρυτίδων με Υαλουρονικό οξύ

En
Static_yalouronic-acid

Θεραπεία ρυτίδων με Υαλουρονικό οξύ

Το υαλουρονικό οξύ είναι ένα υλικό με το οποίο «γεμίζουμε» λεπτές ή βαθειές ρυτίδες του προσώπου αλλά χρησιμοποιείται και για τη βελτίωση της εικόνας των χειλιών.

Το υαλουρονικό οξύ εισάγεται με πολύ λεπτές βελόνες κάτω από το δέρμα και η εφαρμογή είναι σχετικά ανώδυνη. Μπορεί όμως να χρησιμοποιηθεί και τοπικά αναισθητική κρέμα. Στην περίπτωση των χειλιών γίνεται τοπική αναισθητική ένεση.

Το αποτέλεσμα είναι άμεσα ορατό και διαρκεί περίπου 9-12 μήνες ανάλογα με το σκεύασμα που χρησιμοποιείται. Παρατηρείται μια μικρή ερυθρότητα η οποία υποχωρεί γρήγορα. Η επιστροφή στις καθημερινές δραστηριότητες είναι άμεση.

Εκτός των γενικών πληροφοριών πρέπει να γνωρίζετε ότι υπάρχουν και ιδιαιτερότητες της κάθε επέμβασης που προσαρμόζονται στις διαφορετικές ανάγκες του/της κάθε ενδιαφερόμενου/νης.

Ο προσωπικός σας πλαστικός χειρουργός θα πρέπει να σας δει από κοντά, προκειμένου να καθορίσετε μαζί τις περαιτέρω λεπτομέρειες, ερωτήσεις, απορίες αλλά και τον προγραμματισμό της επέμβασης.

Μη φοβάστε τις ρυτίδες! Τώρα υπάρχει λύση για να απαλλαγείτε μια και καλή από αυτές! Ο πλαστικός χειρουργός Δημ. Μιχελάκης έχει τις λύσεις, με θεραπεία ρυτίδων με υαλουρονικό οξύ, διόρθωση ρυτίδων με υαλουρονικό οξύ, θεραπεία ρυτίδων με ενέσιμο υαλουρονικό οξύ, ενέσεις υαλουρονικού οξέος για ρυτίδες, ενέσεις κολλαγόνου για ρυτίδες, ενέσιμες θεραπείες ρυτίδων, θεραπεία ρυτίδων με δερματικά εμφυτεύματα, θεραπεία για το γέμισμα των ρυτίδων στο πρόσωπο, μείωση ρυτίδων, εμφυτεύματα υαλουρονικού για ρυτίδες, ενέσιμα εμφυτεύματα, θεραπεία αντιμετώπισης των ρυτίδων έκφρασης, εξάλειψη ρυτίδων με υαλουρονικό οξύ.
Δείτε το προφίλ μου στο Linkedin