Αποκατάσταση Μικρών Ελλειμμάτων Μαλακών Μορίων

En
Static_pns406225

Αποκατάσταση Μικρών Ελλειμμάτων Μαλακών Μορίων

Κάτω από διάφορες συνθήκες όπως τραυματισμοί, αφαίρεση μικρών όγκων ή και ιατρογενώς προκύπτουν ελλείμματα μαλακών μορίων τα οποία πρέπει να διορθωθούν και να αποκατασταθεί η συνέχεια του δέρματος. Εδώ έρχεται να βοηθήσει η Πλαστική Χειρουργική με ειδικές χειρουργικές τεχνικές και να δώσει λύσεις.

Οι επεμβάσεις αυτές γίνονται με τοπική αναισθησία ή περιοχικό μπλοκ ανάλογα με τη βαρύτητα της κάκωσης.

Η αποθεραπεία, η επάνοδος στην εργασία και η επανένταξη στις κοινωνικές υποχρεώσεις ποικίλλει.

Εκτός των γενικών πληροφοριών πρέπει να γνωρίζετε ότι υπάρχουν και ιδιαιτερότητες της κάθε επέμβασης που προσαρμόζονται στις διαφορετικές ανάγκες του/της κάθε ενδιαφερόμενου/νης.

Ο προσωπικός σας πλαστικός χειρουργός θα πρέπει να σας δει από κοντά, προκειμένου να καθορίσετε μαζί τις περαιτέρω λεπτομέρειες, ερωτήσεις, απορίες αλλά και τον προγραμματισμό της επέμβασης.

Περισσότερες Πληροφορίες

Διάρκεια χειρουργικής επέμβασης:

Από 1 εώς 2 ώρες περίπου

Xρόνος παραμονής στο Nοσοκομείο:

Λίγες μόνο ώρες εώς μια ημέρα

Προτεινόμενη αναισθησία:

Τοπική Αναισθησία

Συνήθης ηλικία υποψηφίου:

Οποτεδήποτε χρειαστεί

Υποφέρατε από κάποιον τραυματισμό που σας άφησε κενό στο δέρμα και επιθυμείτε να προχωρήσετε σε χειρουργική αποκατάσταση του ελλείματος δέρματος; Εμπιστευτείτε την υγεία σας στον έμπειρο πλαστικό χειρουργό Μιχελάκη Δημήτρη και προχωρήστε μαζί του σε επεμβάσεις αποκατάστασης και αντιμετώπισης δερματικών ελλειμάτων, όπως χειρουργική αποκατάσταση ελλειμμάτων μαλακών μορίων, χειρουργική αποκατάσταση τραυματικών ελλειμμάτων μαλακών μορίων, αποκατάσταση ελλειμμάτων μαλακών μορίων κάτω άκρου μετά από αφαίρεση όγκου, αποκατάσταση σε ελλείμματα δέρματος και μαλακών μορίων μετά από τραυματισμό, αποκατάσταση μικρών ελλειμμάτων μαλακών μορίων, χειρουργικές πλαστικές επεμβάσεις για την αναπλήρωση ελλειμμάτων μαλακών μορίων, αλλά και χειρουργική αποκατάσταση τραυματικών ελλειμμάτων.
Δείτε το προφίλ μου στο Linkedin