Τραυματισμοί άκρας χείρας και δακτύλων

En
Static_93228684

Τραυματισμοί άκρας χείρας και δακτύλων

Είναι πολλά και συχνά τα εργατικά ατυχήματα και όχι μόνο, που έχουν σαν αποτέλεσμα τραυματισμούς στο χέρι και στα δάχτυλα. Το κομμάτι της Πλαστικής χειρουργικής που ασχολείται με τραυμταισμούς άκρας χείρας και δαχτύλων έρχεται να λύσει αυτά τα προβλήματα με όσο το δυνατό καλύτερο λειτουργικό και αισθητικό αποτέλεσμα.

Οι επεμβάσεις αυτές γίνονται με τοπική αναισθησία, περιοχικό μπλοκ ή γενική αναισθησία ανάλογα με τη βαρύτητα της κάκωσης.

Η αποθεραπεία, η επάνοδος στην εργασία και η επανένταξη στις κοινωνικές υποχρεώσεις ποικίλλει.

Εκτός των γενικών πληροφοριών πρέπει να γνωρίζετε ότι υπάρχουν και ιδιαιτερότητες της κάθε επέμβασης που προσαρμόζονται στις διαφορετικές ανάγκες του/της κάθε ενδιαφερόμενου/νης.

Ο προσωπικός σας πλαστικός χειρουργός θα πρέπει να σας δει από κοντά, προκειμένου να καθορίσετε μαζί τις περαιτέρω λεπτομέρειες, ερωτήσεις, απορίες αλλά και τον προγραμματισμό της επέμβασης.

Περισσότερες Πληροφορίες

Διάρκεια χειρουργικής επέμβασης:

Από 1 εώς 3 ώρες περίπου

Xρόνος παραμονής στο Nοσοκομείο:

Μία εώς δύο ημέρες

Προτεινόμενη αναισθησία:

Τοπική Αναισθησία

Συνήθης ηλικία υποψηφίου:

Οποτεδήποτε χρειαστεί

Θέλετε να απαλλαγείτε μια και καλή από αγγειακά προβλήματα σε χέρια και δάχτυλα, για αισθητικούς λόγους αλλά και για λόγους υγείας; Εμπιστευτείτε τον πλαστικό χειρουργό δρ. Μιχελάκη για επέμβαση επανορθωτικής χειρουργικής τραυμάτων, χειρουργική θεραπεία τραύματος χεριού, επεμβάσεις σε κατάγματα χεριού και δαχτύλων, χειρουργική σε συνήθεις τραυματισμούς του καρπού και των δαχτύλων, μικροχειρουργική άκρας χειρός και δαχτύλων, επεμβάσεις για κακώσεις άνω άκρων και δακτύλων, επεμβάσεις για κακώσεις καρπού και χεριού, επεμβάσεις σε εξαρθρήματα άνω άκρων, και λοιπές θεραπείες για την αντιμετώπιση αγγειακών προβλημάτων.
Δείτε το προφίλ μου στο Linkedin