Βλεφαροπλαστική

En
Static_blepharoplasty

Βλεφαροπλαστική

 

Τα βλέφαρα αποτελούν μια σημαντική αισθητική μονάδα του προσώπου. Ο χρόνος αφήνει τα σημάδια του στη περιοχή αυτή και έτσι η βλεφαροπλαστική αποτελεί τη πρώτη επέμβαση κατά της γήρανσης που αναζητούν γυναίκες και άντρες.

Το αποτέλεσμα είναι συχνά εντυπωσιακό και η ικανοποίηση τόσο του ασθενούς όσο και του γιατρού είναι μεγάλη.

Η επέμβαση γίνεται με τοπική αναισθησία σε οργανωμένο χώρο ιατρείου ή σε κλινική. Σκοπός της επέμβασης είναι να αφαιρεθεί η περίσσεια του δέρματος και του λίπους (που φυσιολογικά υπάρχει στον οφθαλμικό κόγχο και ή έχει αυξηθεί ή λόγω της χαλάρωσης των μυών προβάλει προς τα έξω). Οι τομές για τα άνω βλέφαρα γίνονται στη πτυχή του βλεφάρου (έτσι όταν τα μάτια είναι ανοιχτά δε φαίνεται απολύτως τίποτα), για τα κάτω βλέφαρα δε γίνονται κάτω από τις βλεφαρίδες. Τα ράμματα αφαιρούνται σε 4-5 ημέρες, οι εκχυμώσεις δε, αρχίζουν να υποχωρούν από την 3η ημέρα. Η πλήρης επανένταξη στις κοινωνικές υποχρεώσεις γίνεται μετά από 8-10 ημέρες.

Εκτός των γενικών πληροφοριών πρέπει να γνωρίζετε ότι υπάρχουν και ιδιαιτερότητες της κάθε επέμβασης που προσαρμόζονται στις διαφορετικές ανάγκες του/της κάθε ενδιαφερόμενου/νης.

Τις περαιτέρω λεπτομέρειες, ερωτήσεις, απορίες αλλά και το προγραμματισμό της επέμβασης θα τις καθορίσετε με προσωπικό ραντεβού με τον Πλαστικό Χειρουργό.

 

 

 

Περισσότερες Πληροφορίες

Διάρκεια χειρουργικής επέμβασης:

Από 1,5 εώς 2 ώρες περίπου

Xρόνος παραμονής στο Nοσοκομείο:

Λίγες μόνο ώρες

Προτεινόμενη αναισθησία:

Τοπική Αναισθησία

Συνήθης ηλικία υποψηφίου:

30 – 70 ετών

Αισθάνεστε τα βλέφαρά σας βαριά και πεσμένα; Έχετε μονίμως πρησμένο βλέμμα; Μία μόνιμη λύση στο πρόβλημά σας έρχεται να δώσει η επέμβαση αισθητικής πλαστικής χειρουργικής που λέγεται βλεφαροπλαστική. Ο πλαστικός χειρουργός, Δημήτρης Μιχελάκης, είναι στη διάθεσή σας για να εξετάσετε μαζί του το ενδεχόμενο πλαστικής χειρουργικής στα βλέφαρα, ποια είναι τα πλεονεκτήματα μιας βλεφαροπλαστικής επέμβασης, ποια τα μειονεκτήματα της διόρθωσης βλεφάρων με χειρουργική επέμβαση, τι οφέλη θα έχει στην ατομική σας εμφάνιση μια επέμβαση στα βλέφαρα, ακόμη και το κόστος της βλεφαροπλαστικής.
Δείτε το προφίλ μου στο Linkedin