Μικροχειρουργική

En
Static_micro

Μικροχειρουργική

Σε πολλές περιπτώσεις τραυματισμών, αφαίρεσης καλοήθων ή κακοήθων όγκων αλλά και σε μεγάλα εγκαύματα δεν φτάνουν οι τοπικές τεχνικές για την κάλυψη των ελλειμμάτων σε ιστούς που προκύπτουν. Σε αυτές τις περιπτώσεις, καλούμαστε να χρησιμοποιήσουμε πιο εξειδικευμένες, μικροχειρουργικές τεχνικές, όπως η μεταφορά ιστών από άλλο σημείο του σώματος του ασθενούς, με τα αγγεία και τα νεύρα τους και η τοποθέτησή τους στην πάσχουσα περιοχή προκειμένου να καλύψουμε το έλλειμμα που υπάρχει.

Οι επεμβάσεις αυτές γίνονται σε οργανωμένες κλινικές, είναι πολύωρες, απαιτούν παραμονή σε μονάδα εντατικής θεραπείας για 1-2 ημέρες και νοσηλεία για τουλάχιστον μία εβδομάδα μετά. Εκτελούνται δε από ομάδα ειδικά εκπαιδευμένων και εξειδικευμένων Πλαστικών Χειρουργών.

Εκτός των γενικών πληροφοριών πρέπει να γνωρίζετε ότι υπάρχουν και ιδιαιτερότητες της κάθε επέμβασης που προσαρμόζονται στις διαφορετικές ανάγκες του/της κάθε ενδιαφερόμενου/νης.

Ο προσωπικός σας πλαστικός χειρουργός θα πρέπει να σας δει από κοντά, προκειμένου να καθορίσετε μαζί τις περαιτέρω λεπτομέρειες, ερωτήσεις, απορίες αλλά και τον προγραμματισμό της επέμβασης. Είναι επεμβάσεις που απαιτούν προσεκτική εξέταση και ακριβή σχεδιασμό, μπορεί λοιπόν να χρειαστούν πέραν του ενός προσωπικά ραντεβού με τον Πλαστικό Χειρουργό.

Σας ενδιαφέρει να προχωρήσετε σε κάποια επέμβαση μικροχειρουργικής για αισθητικούς και επανορθωτικούς κυρίως λόγους; Εμπιστευτείτε την πείρα του πλαστικού χειρουργού Δημ. Μιχελάκη και εξετάστε μαζί του το ενδεχόμενο να προχωρήσετε σε μία επέμβαση μικροχειρουργικής, επανορθωτική χειρουργική, επανορθωτική μικροχειρουργική, ενδοσκοπική μικροχειρουργική, μικροχειρουργικές επεμβάσεις μεταφοράς ιστών, όπως μικροχειρουργική αποκατάσταση ελλειμμάτων, μικροχειρουργική αποκατάσταση δερματικών ελλειμάτων, αλλά και μικροχειρουργικές επεμβάσεις για θεραπεία τραυματισμών, όπως μικροχειρουργική στόματος.
Δείτε το προφίλ μου στο Linkedin