Αποκατάσταση μαστού μετά από μαστεκτομή

En
Static_1

Αποκατάσταση μαστού μετά από μαστεκτομή

Το στήθος για τη γυναίκα αποτελεί το σύμβολο της θηλυκότητας, της μητρότητας και του ερωτισμού. Είναι λοιπόν δικαίωμα της κάθε γυναίκας να «απολαμβάνει» το σύμβολο αυτό παρά τις αντιξοότητες της ζωής. Είναι λάθος μεγάλο να αποτρέπουν τις γυναίκες που έχουν υποστεί τη διαδικασία της μαστεκτομής από το να αποκτήσουν ξανά αυτό που «έχασαν».

Σήμερα υπάρχουν τόσες τεχνικές που μπορούν να βοηθήσουν, πιο απλές ή πιο περίπλοκες. Η γυναίκα λοιπόν σήμερα πρέπει να διαλέγει την επανόρθωση και μάλιστα όσο το δυνατόν γρηγορότερα, ώστε να μη νοιώσει ακρωτηριασμένη και με καλύτερη ψυχολογία να συνεχίσει τον αγώνα της.

Εκτός των γενικών πληροφοριών πρέπει να γνωρίζετε ότι υπάρχουν και ιδιαιτερότητες της κάθε επέμβασης που προσαρμόζονται στις διαφορετικές ανάγκες της κάθε ενδιαφερόμενης.

Ο προσωπικός σας πλαστικός χειρουργός θα πρέπει να σας δει από κοντά, προκειμένου να καθορίσετε μαζί τις περαιτέρω λεπτομέρειες, ερωτήσεις, απορίες αλλά και τον προγραμματισμό της επέμβασης.

Περισσότερες Πληροφορίες

Διάρκεια χειρουργικής επέμβασης:

Ανάλογα το πλάνο αποκατάστασης

Xρόνος παραμονής στο Nοσοκομείο:

Μια εώς τρεις ημέρες

Προτεινόμενη αναισθησία:

Γενική Αναισθησία

Συνήθης ηλικία υποψηφίου:

Οποτεδήποτε χρειαστεί

Έχετε υποβληθεί σε αφαίρεση μαστού πρόσφατα; Μην πανικοβάλλεστε. Εμπιστευθείτε την αποκατάσταση της ψυχολογίας σας στην επανορθωτική πλαστική χειρουργική. Ο έμπειρος πλαστικός χειρουργός Δημήτρης Μιχελάκης μπορεί να προχωρήσει σε επέμβαση αποκατάστασης μαστού μετά από μαστεκτομή, με μόνιμα αποτελέσματα. Ενημερωθείτε άμεσα για τις τεχνικές ανάπλασης μαστού, για ανάπλαση μαστού με σιλικόνη, για χειρουργική αποκατάσταση γυναικείου στήθους, για επανορθωτική επέμβαση στο στήθος μετά από αφαίρεση μαστού ή μαστών, ολοκληρωτική αφαίρεση στήθους και ολοκληρωτική αντίστοιχα αντικατάσταση γυναικείου στήθους, με τοποθέτηση θηλής.
Δείτε το προφίλ μου στο Linkedin