Γυναικομαστία

En
Static_77375705

Γυναικομαστία

Η αύξηση του μεγέθους του αντρικού μαστού λέγεται γυναικομαστία.

Η γυναικομαστία αποτελεί ένα συχνό πρόβλημα που εμφανίζεται σε μεγαλύτερο ποσοστό στους νέους και λιγότερο στους ενήλικες. Αυτό μπορεί να οφείλεται σε εναπόθεση λίπους λόγω παχυσαρκίας, σε περίσσεια δέρματος μετά από χάσιμο βάρους ή και σε αύξηση του μαζικού αδένα.

Η αντιμετώπιση γίνεται με διάφορους τρόπους ανάλογα με την αιτία που προκάλεσε το πρόβλημα και αφού αποκλειστούν ορισμένες παθολογικές καταστάσεις.

Εκτός των γενικών πληροφοριών πρέπει να γνωρίζετε ότι υπάρχουν και ιδιαιτερότητες της κάθε επέμβασης που προσαρμόζονται στις διαφορετικές ανάγκες του κάθε ενδιαφερόμενου.

Ο προσωπικός σας πλαστικός χειρουργός θα πρέπει να σας δει από κοντά, προκειμένου να καθορίσετε μαζί τις περαιτέρω λεπτομέρειες, ερωτήσεις, απορίες αλλά και τον προγραμματισμό της επέμβασης.

Περισσότερες Πληροφορίες

Διάρκεια χειρουργικής επέμβασης:

Από 1,5 εώς 2 ώρες περίπου

Xρόνος παραμονής στο Nοσοκομείο:

Λίγες μόνο ώρες εώς μια ημέρα

Προτεινόμενη αναισθησία:

Μέθη ή Γενική Αναισθησία

Συνήθης ηλικία υποψηφίου:

18 – 70 ετών

Επισκεφτείτε τον πλαστικό χειρουργό Μιχελάκη Δημήτρη και εξετάστε μαζί του το ενδεχόμενο να προχωρήσετε σε κάποια πλαστική επέμβαση γυναικομαστίας, αλλά και laser επεμβάσεις γυναικομαστίας, για αντιμετώπιση προβλημάτων όπως υπερπλασία του στήθους, διόρθωση μαστών ανδρών, σμίκρυνση μαστού ανδρών, επεμβάσεις διόγκωσης των μαστών στους άνδρες, στα πλαίσια της κοσμητικής χειρουργικής και επανορθωτικής χειρουργικής για τους άνδρες. Ενημερωθείτε για το κόστος μιας πλαστικής επέμβασης γυναικομαστίας, αλλά και για τους κινδύνους που επιφέρει μια τέτοια χειρουργική επέμβαση διόρθωσης του στήθους στους άνδρες.
Δείτε το προφίλ μου στο Linkedin